DE NAAM

De naam KOLL3KT wordt uitgesproken als ‘collect’, wat het Engelse woord voor verzamelen betekent. Een enkel product binnen een collectie wordt een buitengewoon product omdat deze uniek is en daardoor speciale aandacht vraagt waardoor de drang ontstaat om nog meer te verzamelen.

koll3kt-collectables2
koll3kt-collectables1
koll3kt-Technical-Features

KWALITEIT - FUNCTIONALITEIT - INNOVATIE

We hebben 3 kernwaarden die ons merk vertegenwoordigen, en deze zijn zo essentieel dat we de 3 niet alleen in ons merknaam hebben verwerkt, maar zelfs ons logo van hebben gemaakt. Ze zijn de richtlijn om ons te onderscheiden door een hoogstaand nieuwe ‘Next-Level’ kledingmerk te creëren met technische, functionele en innovatieve details/kenmerken.

“Recognizing the need is the primary condition for design”

 
 
 

OVER ONS

Wij zijn Koll3kt gestart in 2013 en geloven dat door ons concept te volgen, door de beste stoffen te selecteren en samen te werken met de beste fabrikanten, we kleding kunnen maken die geweldig aanvoelen, er goed uitzien en perfect passen, zodat het je zelfvertrouwen vergroot. #collectcompliments

Daarnaast geloven wij in de kracht van morgen, het nemen van sociaal verantwoordelijke en bewuste beslissingen is daarvoor belangrijk. Onze collecties zijn vervaardigd van hoogwaardige stoffen en tijdloze ontwerpen. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en steeds opnieuw te worden gedragen en daarom zoeken wij naar de beste en meest ecologische en milieuvriendelijke stoffen.

‘Er is altijd een plan B, maar er is geen planeet B’

 
Jos-@-work

Jos Wielink / Sales & Operation

Marielle-@-work

Mariëlle Kuijsten / Finance & PR

pascal-@-work

Pascal Beersma / Creative

koll3kt-headquarters