Bij KOLLEKT gaat mode verder dan enkel het ontwerpen van stijlvolle kleding. Wij geloven dat de kleding die we dragen een verhaal moet vertellen - een eerlijk verhaal over respect voor onze planeet en de mensen die onze kleding maken.

In een wereld waar fast fashion de norm lijkt te zijn, streven wij ernaar om een verschil te maken. We begrijpen dat we als merk een unieke positie hebben om een positieve verandering teweeg te brengen. Daarom is milieuvriendelijk ondernemen voor ons geen trend, maar een belofte aan de toekomstige generaties.

ONZE BELOFTES:

 Eco-vriendelijke Materialen:
Wij kiezen bewust voor duurzame materialen, zoals biologisch katoen, gerecyclede vezels en innovatieve materialen zoals Tencel-lyocell. Dit betekent dat elk kledingstuk dat je draagt niet alleen stijlvol is, maar ook zorg draagt voor de aarde.
 
 Minimaliseren van Afval:
We zijn trots op onze efficiënte productieprocessen, waarbij het minimaliseren van afval centraal staat. Hierdoor produceren we enkel in beperkte, exclusieve hoeveelheden, wat betekent dat er geen overschotten zijn. Daarnaast zetten we in op waterbesparing en het hergebruiken van materialen, zoals plastic dat is omgezet naar vezels.

 

 Diverse eco labels waar we mee werken
 
• Ethische Productie:
Elke hand die bijdraagt aan het maken van een KOLLEKT-item wordt gewaardeerd. Wij garanderen eerlijke lonen, veilige werkomstandigheden en partnerships met gecertificeerde fabrieken.
 
 
 Kleding fabrikant in Portugal
 
• Lokale Productie: Door lokaal te produceren, verminderen we onze CO2-voetafdruk en versterken we tegelijkertijd lokale gemeenschappen.
 
  
 Onze jersey/t'shirt fabrikant in Portugal 
 
 Kwaliteit Boven Kwantiteit:
Onze designs zijn tijdloos en van premium kwaliteit, wat betekent dat onze kledingstukken generaties lang meegaan, niet enkel een seizoen.
 
 
 Lanificio Roma - Stof leverancier van de Hybride Jassen
 
  Maatschappelijke Betrokkenheid:
Bij KOLLEKT gaat onze betrokkenheid verder dan mode. We zijn trots om deel uit te maken van CleanHub, een initiatief dat zich richt op het schoonmaken van de oceanen door plasticafval te verzamelen. Bovendien ondersteunen we het WKZ kinderziekenhuis voor te vroeggeboren baby's op de intensive care-afdeling, en dragen we bij aan een betere toekomst voor onze gemeenschappen.
 
 
 WKZ - Klik foto om verhaal te lezen
 
 
CleanHub - Klik foto om verhaal te lezen
 
Ons doel bij KOLLEKT is simpel:
Stijlvolle mode bieden die goed voelt, zowel van binnen als van buiten. We nodigen je uit om samen met ons deze reis te maken, voor een modewereld die zowel bewust als schitterend is.
Getagd: OVER KOLLEKT