Wij willen graag een bijzonder verhaal met jullie delen, dat een diepe betekenis heeft voor ons als kledingbedrijf. Het raakt de kern van waarom we met zoveel passie goede doelen in het algemeen maar met name voor couveuse kinderen ondersteunen.

Tien weken te vroeg geboren worden en slechts 1 kilogram wegen – dat was het begin van de ongelooflijke reis van de dochter van onze twee mede-oprichters. Deze dappere kleine strijder begon haar leven in een couveuse, omringd door de zorgzame handen van medische professionals. Haar fragiele begin inspireerde niet alleen haar ouders, maar het hele team achter ons bedrijf, om iets positiefs te doen voor kinderen die in vergelijkbare omstandigheden worden geboren.
 
  
De dochter van mede-oprichters Marielle & Pascal. 10 weken te vroeg geboren en weegt 1kg
 
Het is deze persoonlijke ervaring die ons aanzet om met hart en ziel het goede doel voor couveuse kinderen te ondersteunen. We begrijpen de moeilijkheden en zorgen die ouders en families doormaken wanneer ze te maken krijgen met vroeggeboorte. We geloven dat we samen met jullie, onze gewaardeerde klanten, een verschil kunnen maken. Daarom zetten we ons in om organisaties te steunen die zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van mensen, kinderen en hun families.
 
Door bij ons te winkelen, steun je niet alleen ons bedrijf, maar draag je ook bij aan deze belangrijke zaak. Samen kunnen we een warmere en betere toekomst creëren voor degenen die het meest kwetsbaar zijn.
 
Met iedere aankoop, word een % gedoneerd aan dit goede doel.
 
 
Marielle & Pascal met de kleine premature dochter tijdens het 'buidelen'
Getagd: OVER KOLLEKT